Σοβαρή καταγγελία έφθασε το πρωί στην ΕΠΟ και αναφέρει ότι 5 ματς της Σούπερ Λιγκ δεν ήταν στημένα και καλεί την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σε περαιτέρω έρευνες για το φαινόμενο.
Το παιχνίδια αυτά χαρακτηρίζονται «άκρως κανονικά», αφού δεν είχαν στηθεί και το ειδικό σύστημα εντοπισμού της UEFA δεν είδε οτιδήποτε που είναι παράνομο, όπως συμβαίνει σε άλλους αγώνες.
Εγινε περίεργα κανονικός στοιχηματισμός σε αυτούς τους αγώνες και χαρακτηρίστηκαν «άκρως μη διεφθαρμένοι», προκαλώντας σοκ με την αποκάλυψη.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας