Ο ανατρεπτικός καλλιτέχνης Banksy βρέθηκε στην επικαιρότητα με το νέο του εγχείρημα. Το «ξενοδοχείο με τη χειρότερη θέα» δίπλα στο Τείχος της Δυτικής Όχθης. Στο πλευρό του Βρετανού καλλιτέχνη, όμως τάσσονται τώρα και σπουδαίοι μουσικοί, οι οποίοι ετοιμάζουν ξεχωριστές εμφανίσεις στο ξενοδοχείο.
Μέσα στο «Walled Off Hotel» θα υπάρχει ένα μικρό μουσείο, έργα του Banksy και φυσικά πολλά μηνύματα για την αιματοβαμμένη ιστορία της περιοχής.
Ένα, όμως από τα σημεία του που αναμένεται να γίνει αγαπημένο των επισκεπτών είναι το δωμάτιο με το… πιάνο που παίζει μόνο του. Πέρα, όμως από την «αυτόματη» μουσική στον χώρο θα γίνουν και συναυλίες εξ αποστάσεως.
Την πρώτη από αυτές έκανε πρόσφατα ο Elton John, ο οποίος έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα για το ξενοδοχείο από χιλιόμετρα μακριά. Ο John έπαιζε από απόσταση με το αυτόματο πιάνο να μιμείται τα χτυπήματα στα πλήκτρα!
Ήδη για αντίστοιχες συναυλίες έχουν δηλώσει συμμετοχή οι Nine Inch Nails, Hans Zimmer, Flea και αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας