Oι Delinquent Habits επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα ξέφρενο live, κατευθείαν από την ανατολική πλευρά του Λος Άντζελες! Μαζί τους φέρνουν μεξικανικό αέρα και όλα τα απαραίτητα συστατικά για ένα αξέχαστο πάρτυ! Χορός, stage diving, τεκίλα και latin hip-hop ρυθμοί, εγγυούνται μια βραδιά που θα συζητηθεί.
Από το 1996, που πρωτοσυστήθηκαν με την παγκόσμια crossover επιτυχία τους “Tres Delinquentes”, οι Delinquent Habits παραμένουν σταθερά στην κορυφή του latino hiphop, του μουσικού είδους που παρουσίασαν πρώτοι μαζί με τους Cypress Hill. Το εμπλουτισμένο με latin στοιχεία rap τους, καταφέρνει να είναι μελωδικό και hardcore ταυτόχρονα και τους δίνει την δυνατότητα να πειραματίζονται με διάφορα άλλα είδη, από hardcore punk μέχρι alternative pop. Εξ'ου και οι τόσες διαφορετικές συνεργασίες και περιοδείες με εκπροσώπους διαφόρων μουσικών ειδών.
Πολλά κομμάτια τους έχουν χρησιμοποιηθεί σε soundtrack videogames και ταινιών όπως το Tony Hawk's Pro Skater 4, Harsh Times (2005), Havoc (2005). Οι ζωντανές τους εμφανίσεις και η πάρτυ διάθεση που μεταφέρουν θα κάνει ακόμα και τους πιο δύσπιστους να διασκεδάσουν!
Πέμπτη 9 Μαρτίου
KYTTARO Live Club
Ηπείρου 48, Αθήνα
- Delinquentes Habits- 1996
- Here Come the Horns - 1998
- Merry Go Round - 2000
- Freedom Band - 2003
- Dos Mundos Dos Lenguas - 2005
- New And Improved - 2006
- The Common Man - 2009
TIMH ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ :
- Περιορισμένη : 12 ευρώ
- Κανονική Προπώληση : 15 ευρώ
- Ταμείο : 18 ευρώ
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Τηλεφωνικά στο 11876
Reload Stores
Media Markt
Seven Spots
Καταστήματα Public (www.public.gr)
Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης
Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/kyttaro/dekinquent-habits
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας