Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Επανεκλογή Μιχάλη Σακέλλη στον ΣΕΕΝ

Επανεκλογή Μιχάλη Σακέλλη στον ΣΕΕΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ
  • A-
  • A+

Επανεξελέγη πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) ο Μιχάλης Σακέλλης. Την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του ΣΕΕΝ και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου με 3τή θητεία.

Κατά την πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. την 12η Φεβρουαρίου 2019, συγκροτήθηκε σε σώμα και κατανεμήθηκαν τα αξιώματα στα νέα μέλη ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Μιχάλης Σακέλλης

Αντιπρόεδρος Κρουαζιέρας: Ανδρέας Ποταμιάνος

Αντιπρόεδρος Ακτοπλοΐας: Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης

Αντιπρόεδρος Διεθνών Πλόων: Σπύρος Πασχάλης

Γενικός Γραμματέας: Αδαμάντιος Κρασανάκης

Ταμίας: Ιωάννης Δεπάστας

Μέλη: Απέργης Ευστράτιος, Γελασάκης Αντώνιος, Θεοδωράτος Διονύσιος, Καβαλλιέρος Νικόλαος, Μιχαήλ Μιχαήλ, Παναγιωτάκης Θεολόγος.

Ο επανεκλεγείς πρόεδρος δήλωσε:

«Ευχαριστώ τα μέλη του ΣΕΕΝ και τα μέλη του ΔΣ για την ανανέωση της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό μου, σε εποχές δύσκολες για την οικονομία της χώρας μας αλλά και τον κλάδο μας. Τα πολλά θέματα που παραμένουν ανοικτά, προϋποθέτουν μεγάλη προσπάθεια και συντονισμένες δράσεις απ’ όλους μας.

»Στις προσπάθειές μας για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος, είμαι βέβαιος ότι το Δ.Σ. που εκπροσωπεί τον κλάδο μας θα ανταποκριθεί με ενότητα, συλλογικές προσπάθειες και πολλή δουλειά».

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
«Παζάρι» για τη σημαία
Τα «Ποσειδώνια» έφεραν πιο κοντά Κουρουμπλή - εφοπλιστές. Περισσότερα πλοία στο ελληνικό νηολόγιο ζητά ο υπουργός, «ολιστική λύση» για να συμβεί αυτό...
«Παζάρι» για τη σημαία
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τη στήριξη των Ελλήνων εφοπλιστών για πιο «πράσινα» πλοία ζήτησε η επίτροπος Μεταφορών
«Η διεθνής ναυτιλιακή κοινότητα έστειλε ένα θετικό μήνυμα στον κόσμο με την υιοθέτηση από τον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό (ΙΜΟ) της αρχικής...
Τη στήριξη των Ελλήνων εφοπλιστών για πιο «πράσινα» πλοία ζήτησε η επίτροπος Μεταφορών