Η πιο… απίθανη μουσική επανασύνδεση ενδέχεται, τελικά, να πάρει σάρκα και οστά μέσα στο 2025, καθώς πληθαίνουν τα δημοσιεύματα και η φημολογία που θέλει τους Liam και Noel Gallagher να επανέρχονται με τους Oasis στο προσκήνιο.
Η μπάντα που γνώρισε άνευ προηγουμένου επιτυχία πριν από περίπου τριάντα χρόνια είχε καταρρεύσει μπροστά στην τοξική σχέση που είχαν αναπτύξει τα δύο αδέλφια, όμως τώρα η κατάσταση ίσως έχει αλλάξει.
Εδώ και καιρό κυκλοφορούν δημοσιεύματα που μιλούν για επανεμφάνιση των Oasis το 2025, ενώ και ο ίδιος ο Liam Gallagher φροντίζει να ανάβει φωτιές με αναρτήσεις του στα social media.
Τελευταίο του χτύπημα σήμερα όταν και έγραψε στο Χ «Δε μου άρεσε ποτέ η λέξη “πρώην”» ως απάντηση σε δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για προγραμματισμένες συναυλίες και εμφανίσεις σε φεστιβάλ την επόμενη χρονιά.
Οι Oasis φέρονται να έχουν κλείσει ήδη να παίξουν δέκα βραδιές στο Γουέμπλεϊ, αλλά και στο Χίτον Παρκ της πατρίδας τους, το Μάντσεστερ.
Υπάρχει, ακόμη, έντονη φημολογία ότι η μπάντα έχει κλείσει να είναι headliner και στο Γκλάστονμπερι του 2025.
Μάλιστα, στη Βρετανία υπάρχουν αναφορές ότι η πολυαναμενόμενη ανακοίνωση της επανένωσής τους μπορεί και να είναι θέμα ημερών.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας